Tisztelt Szülők!

Intézményünkben dolgozó egy fő pedagógus COVID-19 vírussal fertőződött meg, tesztelése a mai napon történt. A pedagógus enyhe tüneteket produkál, mindkét védőoltást megkapta. Az iskolában utoljára hétfőn délelőtt tartózkodott, amikor már egész nap arcmaszkot viselt a megfázása miatt.

Kedd óta otthonában gyógyul, a tegnapi napig a fertőzöttség gyanúja nem merült fel nála, családjával együtt 10 nap karanténba került a mai naptól.

Az eltelt idő alatt az iskolában nem növekedett meg a beteg gyermekek száma, jelenleg nincs betegség miatt hiányzó pedagógus sem.

Az iskolában a múlt hét csütörtök óta megelőző intézkedéseket vezettem be, melyek során, az eddig is kötelező kézfertőtlenítést mellett kötelezővé tettem a testhőmérséklet-mérést, a hétvégén ózon-generátorral a tantermek légfertőtlenítése megtörtént. Biztosítottam az arcmaszk viselésének a lehetőségét a múlt hét csütörtök óta, amivel megelőzési szándékkal többen éltek. Az őszi szünetben az intézmény egész területét és légterét fertőtlenítjük.

Holnap tanítunk utoljára a szünet előtt, a holnapi napra az arcmaszk viselését elrendelem az iskola egész területére és minden dolgozójára beltérre! Az arcmaszkot szükség szerint biztosítjuk!

Jelenleg az iskola számára nincs elrendelve semmiféle kötelező előírás, ezeket az intézkedéseket saját hatáskörömben tettem. Remélem a szünetben sem romlik a helyzet és az őszi  szünet végén,  november 2-án folytatódik a jelenléti oktatás.

A szünetre mindenkinek jó egészséget kívánok, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Üdvözlettel: Liptákné Takács Tünde

                         intézményvezető

Besenyőtelek, 2021. október 21.